Praktische info

Hoe verloopt een intakegesprek?

Het intakegesprek vindt plaats bij jouw thuis of op een locatie naar keuze. Dit gesprek is een persoonlijke kennismaking van ongeveer 60 minuten. Tijdens het gesprek worden er verschillende zaken bevraagd zoals doelstellingen, lichaamskenmerken (leeftijd, gewicht, lengte,…), voorkeuren van begeleiding,… Op deze manier wordt er een persoonlijke aanpak gegarandeerd. Tenslotte wordt een tarief bepaald, afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding. (meer info over de tarieven zie hieronder) Dit intake gesprek is geheel vrijblijvend, dus je kan steeds beslissen om niet te starten met de begeleiding.

Waarom zijn de tarieven zo voordelig?

Move fit wilt dat iedereen kan genieten van kwalitatieve en persoonlijk begeleiding, tenslotte heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten en beperkingen. Daarom lijkt het ons belangrijk om het tarief af te stemmen op de intensiteit van de begeleiding. Een recreatieve sporter heeft namelijk minder eisen qua begeleiding dan een professionele atleet die dagelijks intensief sport en dus zal de begeleiding van een recreatieve sporter logischerwijs ook voordeliger zijn. Op deze manier wordt sportbegeleiding voor elk type sporter toegankelijk. Sportbegeleiding, voedingsbegeleiding en begeleiding voor gewichtsafname zijn al beschikbaar vanaf 45€/maand!
Voor meer informatie over de tarieven klik hier.

Hoe verloopt de sportbegeleiding?
Tijdens het intakegesprek (voor meer info over het intakegesprek zie ‘Hoe verloopt een intakegesprek?’) wordt er bepaald hoe intensief de begeleiding zal verlopen. Bijvoorbeeld: Wil je één keer per week samenkomen met de coach of één keer per maand? Train je drie keer per week of bijna dagelijks? Wil je ook voedingsbegeleiding of enkel sportbegeleiding? Er wordt ook besproken welk materiaal er voor handen is om de trainingen te monitoren (hartslagmeter, GPS-horloge,…). Na het intakegesprek wordt er een begeleidingsaanpak opgesteld aan de hand van de informatie die verzameld is tijdens het intakegesprek. Vanaf dan worden de trainingen wekelijks geanalyseerd en indien nodig bijgestuurd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onbeperkt contact te hebben met de coach (telefonisch, e-mail,…). Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en je kan steeds beslissen om niet te starten met de begeleiding. Sportbegeleiding is al beschikbaar vanaf 45€/maand!
Voor meer informatie over de sportbegeleiding klik hier.
Voor meer informatie over de tarieven klik hier.

Voor wie is de sportbegeleiding bedoeld?
Zou je graag eens 5km aan één stuk lopen? Wil je voor de eerste keer een marathon uitlopen of een scherpere tijd op de 20km van Brussel? Of lijkt een tri- of duatlon eens iets voor jou? Misschien wil je gewoon wat spiermassa winnen? Welk type sporter je ook bent met welke doelstelling dan ook, Move fit helpt je om op een verantwoorde wijze je doelstellingen te behalen.
Voor meer informatie over de sportbegeleiding klik hier.
Voor meer informatie over de tarieven klik hier.

Hoe verloopt de voedingsbegeleiding?
Tijdens het intakegesprek (voor meer info over het intakegesprek zie ‘Hoe verloopt een intakegesprek?’) wordt er bepaald hoe intensief de begeleiding zal verlopen. Bijvoorbeeld: Wil je één keer per week samenkomen met de coach of één keer per maand? Wil je enkel wat richtlijnen of wil je ook meerdere voedingsschema’s? Wil je enkel voedingsbegeleiding of ook sportbegeleiding? Tijdens dit gesprek zal er ook getoetst worden naar welke voedingsmiddelen je graag eet, je lichaamskenmerken (lengte, gewicht, leeftijd,enz),… Aan de hand van deze informatie wordt dan een plan van aanpak voorgesteld.
Vanaf dan wordt de vooruitgang wekelijks bijgehouden en indien nodig wordt de aanpak bijgestuurd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onbeperkt contact te hebben met de coach (telefonisch, e-mail,…). Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en je kan steeds beslissen om niet te starten met de begeleiding. Voedingsbegeleiding is al beschikbaar vanaf 45€/maand!
Voor meer informatie over de voedingsbegeleiding klik hier.
Voor meer informatie over de tarieven klik hier.

Voor wie is de voedingsbegeleiding bedoeld?
Wil je graag een slanker figuur of eerder wat spiermassa winnen? Vraag je je af hoe je voeding tijdens een wedstrijd er best uitziet? Voeding is een belangrijk aspect in ons leven, maar er bestaan helaas talloze mythes over. Met voedingsbegeleiding heb je de mogelijkheid om op een efficiënte manier je voeding af te stemmen op je doelstellingen.
Voor meer informatie over de voedingsbegeleiding klik hier.
Voor meer informatie over de tarieven klik hier.

Hoe verloopt de begeleiding voor gewichtsafname?
Heb je al talloze diëten geprobeerd, maar geen enkele had het gewenste effect? Slaag je er maar niet in om die laatste kilootjes kwijt te spelen? Bij Move fit kan je ook terecht voor gewichtsafname. Bij dit pakket wordt sportbegeleiding en voedingsbegeleiding gecombineerd om doelgericht je resultaten te bereiken. Begeleiding voor gewichtsafname is al beschikbaar vanaf 45€/maand!
Voor meer informatie over de begeleiding voor gewichtsafname klik hier.
Voor meer informatie over de tarieven klik hier.

Hoe verloopt de fietspositionering?
Elk lichaam is uniek, daarom biedt Move fit jou de mogelijkheid om je fiets af te stemmen op de individuele kenmerken van jouw lichaam. Bij deze analyse worden verschillende wetenschappelijk onderbouwde controlepunten geanalyseerd met professionele software, waarbij rekening wordt gehouden met je lenigheid. We stellen je fiets af, zonder dat je bijkomende kosten hoeft te maken zoals een nieuwe stuurpen, zadel,… Nadien krijg je een uitgebreid verslag met aanbevelingen toegestuurd. De fietspositionering kan plaatsvinden in Wilsele (Prosper Vanlangendoncklaan 15, 3012 Wilsele) of bij jouw thuis. Indien deze plaatsvindt bij jouw thuis worden de transportkosten in rekening gebracht. Contacteer ons voor meer info. Fietspositionering (zonder eventuele transportkosten) bedraagt slechts 75€!
Voor meer informatie over de fietspositionering klik hier.

Voor wie is fietspositionering bedoeld?
Heb je regelmatig rugklachten tijdens het fietsen? Wil je graag een meer aerodynamische houding op je fiets? Dan kan deze basis fietspositionering je hulp bieden door je fiets beter af te stemmen op jouw lichaam. Let op: Dit is enkel voor racefietsen.
Voor meer informatie over de fietspositionering klik hier.

Heb je nog een andere vraag? Klik hier.