Gewichtsafname

Heb je al talloze diëten geprobeerd, maar geen enkele had het gewenste effect? Slaag je er maar niet in om die laatste kilootjes kwijt te spelen? Move fit wil zich samen met jou engageren om het lichaam van je dromen te krijgen, zodat je je (nog) beter in je vel kan voelen.
  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Op een gezonde en verantwoorde wijze jouw doelstellingen bereiken
  • Duurzame en efficiënte aanpak
  • Persoonlijke en professionele begeleiding
  • Tarief afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding
    (vanaf 45€/maand)

Voor meer informatie over de tarieven klik hier.


Hoe verloopt de begeleiding voor gewichtsafname?

Bij dit pakket wordt meestal sportbegeleiding en voedingsbegeleiding gecombineerd om doelgericht je resultaten te bereiken. Maar uiteraard kan je ook kiezen voor enkel sportbegeleiding of enkel voedingsbegeleiding met oog op gewichtsafname. Dit pakket is al beschikbaar vanaf 45€/maand!

Hoe verloopt een intakegesprek?

Het intakegesprek vindt plaats bij jouw thuis of op een locatie naar keuze. Dit gesprek is een persoonlijke kennismaking van ongeveer 60 minuten. Tijdens het gesprek worden er verschillende zaken bevraagd zoals doelstellingen, lichaamskenmerken (leeftijd, gewicht, lengte,…), voorkeuren van begeleiding,… Op deze manier wordt er een persoonlijke aanpak gegarandeerd. Tenslotte wordt een tarief bepaald, afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding. Dit intake gesprek is geheel vrijblijvend, dus je kan steeds beslissen om niet te starten met de begeleiding.