Fietspositionering

Heb je snel rugklachten tijdens het fietsen? Zou je graag meer aerodynamisch op je fiets zitten? Met deze basis fietspositionering wilt Move fit jou de mogelijkheid bieden om aan een voordelig tarief je racefiets op een wetenschappelijk onderbouwde manier af te stellen, zodat die helemaal is afgestemd op jouw lichaam! We stellen je fiets af, zonder dat je bijkomende kosten hoeft te maken zoals een nieuwe stuurpen, zadel,… Nadien krijg je een uitgebreid verslag met aanbevelingen toegestuurd.

fietspositionering
  • Dynamische analyse met High Definition videobeelden
  • Analyse met professionele software
  • Uitgebreid verslag met aanbevelingen
  • Wetenschappelijk onderbouwd protocol
  • Rekening houdend met lenigheid en rompstabiliteit
  • Duur: +/- 90 min
  • Tarief: 75€


Hoe verloopt de fietspositionering?

Elk lichaam is uniek, daarom biedt Move fit jou de mogelijkheid om je fiets af te stemmen op de individuele kenmerken van jouw lichaam. Bij deze analyse worden verschillende wetenschappelijk onderbouwde controlepunten geanalyseerd met professionele software, waarbij rekening wordt gehouden met je lenigheid en rompstabiliteit. We stellen je fiets af, zonder dat je bijkomende kosten hoeft te maken zoals een nieuwe stuurpen, zadel,… Nadien krijg je een uitgebreid verslag met aanbevelingen toegestuurd. De fietspositionering kan plaatsvinden in Wilsele (Prosper Vanlangendoncklaan 15, 3012 Wilsele) of bij jouw thuis*. Indien deze plaatsvindt bij jouw thuis worden de transportkosten in rekening gebracht. Contacteer ons voor meer info. Het tarief voor fietspositionering (zonder eventuele transportkosten) bedraagt slechts 75€!

Voor wie is de fietspositionering bedoeld?

Heb je regelmatig rugklachten tijdens het fietsen? Wil je graag een meer aerodynamische houding op je fiets? Dan kan deze basis fietspositionering je hulp bieden door je fiets beter af te stemmen op jouw lichaam. Let op: Dit is enkel voor racefietsen.

Waarom is het tarief zo voordelig?

Ik bied deze dienst aan met de gedachte dat er nood is aan een basis fietsanalyse met een lager prijskaartje. Fietspositionering is een dure zaak, maar dit is aan een aantal factoren te wijten. Er zijn bijvoorbeeld een aantal opleidingen die dit vak domineren en die vereisen dat je hun specifieke fietspositioneringsapparatuur gebruikt. Ik ben ervan overtuigd dat je met eenvoudiger materiaal evengoed een kwalitatieve fietspositionering kan uitvoeren.
Daarnaast werk ik van thuis uit (en moet dus geen pand huren) en ben een kleine zelfstandige die geen 21% BTW moet aanrekenen aan zijn klanten.

Waar vindt de fietspositionering plaats?

Adresgegevens:
Prosper Vanlangendoncklaan 15
3012 Wilsele (Leuven)

Langskomen enkel op afspraak

 

*indien de fietspositionering bij jouw thuis zou plaatsvinden, worden transportkosten in rekening gebracht


Bedoelde je bikefitting?