Bikefitting

Heb je snel rugklachten tijdens het fietsen? Zou je graag meer aerodynamisch op je fiets zitten? Met deze basis bikefitting wil Move fit jou de mogelijkheid bieden om aan een voordelig tarief je racefiets op een wetenschappelijk onderbouwde manier af te stellen, zodat die helemaal is afgestemd op jouw lichaam!
Bikefitting
  • Dynamische analyse met High Definition videobeelden
  • Analyse met professionele software
  • Uitgebreid verslag met aanbevelingen
  • Wetenschappelijk onderbouwd protocol
  • Rekening houdend met lenigheid en rompstabiliteit
  • Duur: +/- 90 min
  • Tarief: 75€*


Hoe verloopt de bikefitting?

Elk lichaam is uniek, daarom biedt Move fit jou de mogelijkheid om je fiets af te stemmen op de individuele kenmerken van jouw lichaam. Bij deze analyse worden verschillende wetenschappelijk onderbouwde controlepunten geanalyseerd met professionele software, waarbij rekening wordt gehouden met je lenigheid en rompstabiliteit. We stellen je fiets af, zonder dat je bijkomende kosten hoeft te maken zoals een nieuwe stuurpen, zadel,… Nadien krijg je een uitgebreid verslag met aanbevelingen toegestuurd. De fietspositionering kan plaatsvinden in Wilsele (Prosper Vanlangendoncklaan 15, 3012 Wilsele) of bij jouw thuis. Indien deze plaatsvindt bij jouw thuis worden de transportkosten in rekening gebracht. Contacteer ons voor meer info. Het tarief voor bikefitting (zonder eventuele transportkosten) bedraagt slechts 75€!

Voor wie is bikefitting bedoeld?

Heb je regelmatig rugklachten tijdens het fietsen? Wil je graag een meer aerodynamische houding op je fiets? Dan kan deze basis fietspositionering je hulp bieden door je fiets beter af te stemmen op jouw lichaam. Let op: Dit is enkel voor racefietsen.

Waarom is het tarief zo voordelig?

Fietspositionering is een dure zaak, maar dit is aan een aantal factoren te wijten. Er zijn een paar opleidingen die dit vak domineren en die vereisen dat je hun specifieke fietspositioneringsapparatuur gebruikt. Onder andere om die reden ligt de marktprijs rond de €175 per fietsanalyse.

Ik bied deze dienst aan met de gedachte dat er nood is aan een basis fietsanalyse met een lager prijskaartje. Dit is ook te wijten aan het feit dat ik van thuis uit werk (dus geen pand moet huren) en een kleine zelfstandige ben die geen 21% BTW moet aanrekenen aan zijn klanten.


Wat is bikefitting?

Bikefitting

Bikefitting
*exclusief eventuele transportkosten, indien de bikefitting bij jouw thuis zou plaatsvindenBedoelde je fietspositionering?