Zwemanalyse Leuven

Wil je je zwemtechniek verbeteren? Ben je aan het trainen voor een triatlon, maar het zwemmen gaat niet meer vooruit? Je techniek is een belangrijk onderdeel bij zwemmen, daarom biedt Move fit een zwemanalyse aan die je in staat stelt om sneller en beter te zwemmen dan ooit tevoren.
Zwemanalyse
  • High Definition videobeelden onder en boven water
  • Analyse met professionele software
  • Uitgebreid verslag met analyse, techniekoefeningen en voorbeeldtrainingen
  • Borstcrawl of schoolslag
  • Duur: +/- 30 min
  • Tarief: 40€*

Voor meer informatie over de tarieven klik hier.


Hoe verloopt de zwemanalyse?

De zwemanalyse begint met een persoonlijke intake, waar onder andere bevraagd wordt welke ervaring je met zwemmen hebt, hoe vaak je gaat zwemmen, wat je doelen zijn,...
Daarna worden er full HD-beelden afgenomen vanuit verschillende hoeken, zowel onder als boven water. Na afloop van de beeldafname worden de beelden bestudeerd en sturen we je binnen enkele dagen een uitgebreid en gepersonaliseerd verslag op met aanbevelingen, voorbeeldtrainingen,... met een compilatie van de beelden in bijlage.

Waar vindt de zwemanalyse plaats?

De analyse vindt plaats in het zwembad van Wilsele (Leuven). Deze kan ook plaatsvinden in een zwembad in jouw buurt, maar dan worden eventuele transportkosten in rekening gebracht. Contacteer ons voor meer informatie.

*Prijs van toepassing als de zwemanalyse plaatsvindt in het zwembad van Wilsele (Leuven) en exclusief toegang tot het zwembad. (Meer info over het zwembad van Wilsele, klik hier) Andere locaties zijn mogelijk, maar dan worden de transportkosten in rekening gebracht. Contacteer ons voor verdere info.