Personal Trainer Leuven

Waar staan we voor ?

Move fit wil dat iedereen kan genieten van sportbegeleiding op maat. Daardoor gaan we op
een betaalbare wijze trainingsbegeleiding aanbieden ongeacht je doelstellingen. Of je nu loopt, fietst, zwemt of aan fitness doet op welk niveau dan ook, een personal trainer moet beschikbaar zijn voor iedereen. Bij Move fit is het tarief afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding, logischerwijs zal het begeleiden van recreatieve sporters minder tijd vergen dan het coachen van topsporters die dagelijks trainen, waardoor dit ook goedkoper zal zijn.

Naast trainingsbegeleiding heeft Move fit nog tal van andere producten in zijn aanbod zoals een zwemanalyse, leren zwemmen, zwemtechniek verbeteren, voedingsbegeleiding,... om zo een volledig mogelijke ondersteuning te kunnen bieden.
Bij gewichtsafname wordt vaak trainingsbegeleiding' en voedingsbegeleiding gecombineerd. Dit maakt dat je je doelen op een zo efficiƫnt mogelijke manier kan behalen.

Bekijk hier ons aanbod

Wat is personal training ?

Personal training is een complete begeleiding op vlak van sport en/of voeding. Het is belangrijk dat deze begeleiding zo persoonlijk mogelijk verloopt en dus is afgestemd op jouw doelstellingen. Personal training heeft een nogal exclusieve bijklank, omdat veel mensen zich laten afschrikken door het prijskaartje. Bij Move fit wil ik deze vorm van begeleiding toch op een laagdrempelige manier aanbieden.

Bekijk hier ons aanbod

Wie ben ik ?

Personal Trainer Leuven

Ik ben Nicolas Mahy, zaakvoerder van Move fit. Ik ben een gediplomeerde Personal Trainer in Leuven. Sport is al jarenlang mijn grote passie en ik heb me hierin ook stevig verdiept. Ik heb het bachelordiploma 'Sport en Bewegen' en het diploma Initiator Triatlon behaald. Daarnaast heb ik al enkele jaren ervaring met zowel kracht- als duursport (met name triatlon).

Bij het geven van begeleiding wil ik vooral de nadruk leggen op een persoonlijk contact. Het is belangrijk dat ik als personal trainer een vertrouwenspersoon ben. Daarnaast stel ik me heel flexibel op, elke vraag en nood wil ik zo snel en zo goed mogelijk beantwoorden. Tenslotte vind ik het van belang dat elke vorm van begeleiding wetenschappelijk onderbouwd is. Er bestaan jammer genoeg verschillende fabels over sport en voeding. Dus ik engageer mij om me regelmatig bij te scholen door veel te lezen en regelmatig een opleiding te volgen om alle ontwikkelingen op het vlak van beweging en voeding op de voet te volgen. Ik heb Move fit opgericht omdat ik vind dat een personal trainer voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Heb je vragen? Contacteer me hier.