Getuigenissen

wit
melanie_

wit

Melanie Van Aerschot

Door Nicolas ben ik leren omgaan met de manier waarop ik sport, ik verwachtte steeds meer van mezelf en dat werd uitputtend.
Door de gepersonaliseerde training en –voedingschema’s had ik meer regelmaat in mijn trainingen en meer variatie waardoor ik altijd uitkeek naar mijn sportmomenten in de week. Hij legde de lat net iets hoger zodat ik zag ik dat ik wel wat meer aankon.
Nicolas was mijn contactpersoon voor als het weer even tegen zat. Hij stond er altijd, op hem kan je rekenen!
Ik ben meer gaan genieten van het sporten en niets moet maar alles kan. Meer dan we zelf denken.

Super leuk om met je samen te werken! Top kerel!

getuigenissen

wit

Nico Nys

Dankzij mijn persoonlijke coach van Move fit zie ik elke maand een evolutie in mijn loopconditie!

De op maat gemaakte loopschema’s en goede opvolging zorgen ervoor dat ik veel minder blessures oploop dan vroeger. Dit resulteert in betere trainingen zonder pijn.

Samen blijven we zoeken naar uitdagende doelen zodat ik steeds gemotiveerd blijf om te trainen. Op een jaar tijd heb ik zo mijn tijd op de halve marathon verbeterd met 5 volle minuten! Ik kan dan ook alleen maar stellen dat Move fit absoluut een aanrader is, dit voor zowel beginnende als meer ervaren lopers!

getuigenissen

wit

Stefanie Broes

De handige gepersonaliseerde schema’s zorgen ervoor dat mijn doelen haalbaar zijn en dat ik gemotiveerd blijf!

De leuke interactie met Nicolas zorgt ervoor dat ik minder het gevoel heb ‘alleen’ te gaan lopen. Ik weet dat ik op hem kan rekenen en bespreken hoe ik het lopen ervaar wat ik erg belangrijk vind.

Ik heb het gevoel beter om te gaan met mijn lichaam door bv. in bepaalde hartslagzones te trainen wat ervoor zorgt dat ik lopen nu echt als mijn sport beschouw.

getuigenissen

wit

Karen Borremans

Zonder mijn persoonlijke trainer Nicolas had ik deze geweldige prestatie niet kunnen neerzetten! Door zijn dagelijkse opvolging en aanmoedigingen sloegen we er samen in om een schema op te stellen dat compatibel was met mijn levensstijl.

Door steeds stap per stap mijn persoonlijke grenzen te verleggen behaalde ik na maanden trainen mijn opperdoel: Een marathon –in onbepaalde tijd- uitlopen. Ik kan met zekerheid stellen dat deze verrijkende ervaring iets is wat me voor altijd zal bijblijven, en raad het dan ook iedereen aan!

getuigenissen

wit

Aparna Srinivasan

Wij zijn heel laat begonnen met zwemmen en ook met een goeie portie angst voor diepe water! Nicolas heeft ons binnen enkele maanden geleerd zwemmen – altijd met veel inzet en enthousiasme – en onze angst is bijna voorbij 🙂 Bedankt!